WordPress posodobitev. Kako enostavno in samostojno to izvesti?

V nadzorni plošči za spletno gostovanje enostavno in samostojno izvedete WordPress posodobitev oz. nadgradnjo WordPressa.

Prijavite se v nadzorno ploščo za spletno gostovanje (če imate več domen, kliknite na želeno domeno) in v razdelku Spletna orodja kliknite na Spletne aplikacije.
Pred posodobitvijo WordPressa nujno preverite, da so vsi vaši vtičniki (plugins) združljivi z novo verzijo.

Posodobitev WordPressa oz. nadgradnja WordPressa

V zavihku My Applications so izpisane vse vaše predhodno nameščene spletne aplikacije.

wordpress

S kljukico izberite spletno aplikacijo WordPress, katero želite posodobiti (update). Napredno orodje spletne aplikacije vas bo pri Hitrost.com vodilo skozi celoten postopek posodobitve. In to pri vseh naših vrhunskih paketih za spletno gostovanje.

S tem enostavno in samostojno izvedete WordPress posodobitev.

S klikom na Update nadaljujete na stran s čarovnikom za enostavno posodobitev.

WordPress posodobitev wordpress

Na strani Update pozorno preglejte vse ponujene opcije.

V razdelku Backup naj bo nujno izbrana opcija “Yes, create a backup before performing the upgrade.“, saj vam bo v primeru zapletov pri postopku posodobitve nato omogočeno enostavno obnoviti spletno stran na stanje pred posodobitvijo (ponovno vzpostavitev oziroma postavitev WP strani v delujoče stanje).

wordpress

S klikom na Update podate zahtevo za posodobitev spletne aplikacije (WordPress posodobitev).

Na koncu v celoti preverite delovanje spletne aplikacije.
Napredno orodje spletne aplikacije vam pri nas omogoča namestitev, posodobitev, kloniranje (clone), testno okolje (staging environment), vanostno kopiranje ter obnavljanje, uvoz (import) in prenos od drugega ponudnika k nam.

WordPress posodobitev pri nas

Naj vam bo varnost na prvem mestu in izvajajte redne posodobitve oz. nadgradnje gostujoče spletne aplikacije WordPress z vsemi pripadajočimi vtičniki (plugins). Z rednimi posodabitvami sistemov za upravljanje spletnih vsebin si zagotovite varnost in odpravo že znanih varnostnih lukenj (bugov), katere nepridipravi lahko izkoristijo.

Orodje spletne aplikacije bo nato posodobilo spletno aplikacijo . Pred naslednjo prijavo počakajte, da se posodobitev v celoti izvede do konca. Po uspešno posodobljeni spletni aplikaciji, bo v administrativni kotiček ponovno omogočena prijava iz spletnih aplikacij, s samo enim klikom. S tem boste vašo spletno aplikacijo lahko tudi urejali preko orodja spletne aplikacije. Pred vsako spremembo vam priporočamo, da predhodno naredite varnostno kopijo. S kljukico označite želeno spletno aplikacijo in s klikom na Backup podate zahtevo. Nato le še počakajte, da se akcija v celoti izvede in brezskrbno nadaljujte z vašim delom.

Gostovanje WordPressa in WordPress posodobitev

Omogočamo pri nas na vseh vrhunskih paketih za spletno gostovanje, kot tudi na vseh paketih za reseller gostovanje.

Več o spletni aplikaciji WordPress (dostop do uradne spletne strani).