Spletna pošta Roundcube (webmail). Kaj omogoča?

Spletna pošta Roundcube (webmail) pri nas omogoča pregledovanje e-pošte na pametnem telefonu, tablici, prenosnem in osebnem računalniku.

spletna pošta spletna pošta

To pomeni, da lahko dostopate do vaših e-poštnih sporočil od kjerkoli, tudi kadar niste pred vašim osebnim računalnikom, saj je dostop vseskozi omogočen preko spletnega brskalnika (tudi preko mobilnega spletnega brskalnika). S tem lahko redno pregledujete in odgovarjate na prejeta e-poštna sporočila.

Vse kar potrebujete je dostop do interneta, spletni brskalnik ter uporabniško ime (e-poštni predal) in geslo za dotičen e-poštni predal. Na kratko rečeno, le vaš pametni telefon.

spletna pošta

Spletna pošta Roundcube (webmail) na vseh vaših napravah

Ravno odziven dizajn spletne pošte (webmail) pri nas omogoča optimizirano prikazovanje, enostavno pregledovanje ter branje in navigacijo preko spletne strani, katera bo samodejno drugače prikazana na različnih napravah.

Spletna pošta (webmail) je pri odzivnem dizajnu izdelana v prilagodljivih dimenzijah in tako uporabnikom naših e-poštnih storitev ponudi tiste vsebine, ki so za določeno napravo optimalno prilagojene.

Spletna pošta (webmail) je tudi v slovenskem jeziku, je grafično zelo dodelana in omogoča tudi shranjevanja stikov.

Spletna pošta Hitrost.com na varni https povezavi

Prijava v spletno pošto Roundcube je pri nas preko varne https povezave.

Vklopljeno ima SSL podporo s HTTP/2 ter izboljšano varnost in hitrost s TLS 1.3 ter nameščen delujoči SSL certifikat.

Tako je spletni naslov vseskozi dostopen in deluje v celoti preko varnega https protokola (ime dotičnega strežniškega sistema oziroma vaše domene, če imate omogočeno SSL podporo in nameščen delujoči SSL certifikat).

Za dostop do spletne pošte hitrost se striktno zahteva varna https povezava. Za vašo varnost smo uredili tudi preusmeritev iz http na https. S tem je komunikacija med vašo napravo (brskalnikom) in dotičnim našim strežniškim sistemom varna oziroma šifrirana. To je ključnega pomena, saj je potrebno za prijavo v spletno pošto Roundcube (webmail) vpisati uporabniško ime (e-poštni naslov z malimi črkami) in geslo. Pri vpisu gesla striktno upoštevajte, da sistem loči med med malimi in velikimi črkami (ang. case sensitive password).

S tem je pri nas vsa komunikacija (vsi prenešeni podatki) med vašo napravo in dotičnim našim strežnikom kodirana oziroma šifrirana.

Dostop do spletne pošte hitrost varno preko spleta od kjerkoli in kadarkoli.

E-poštni naslov in pošiljanje e-pošte na več naslovov

E-poštna sporočila poslana na vaš e-poštni naslov gostujoč pri nas lahko tudi pregledujete preko spletne pošte Roundcube (webmail), prav tako pa je tudi omogočeno pošiljanje e-pošte na več naslovov.

Več o webmailu – spletna pošta Roundcube (dostop do spletne strani).