Spletne strani (Website Builder) je preprosto orodje. Kaj omogoča?

Orodje spletne strani (Website Builder) vam omogoča izdelati odzivno spletno stran (responsive web design) ali blog po lastnih željah.

Izdelava spletnih strani ni bila še nikoli tako preprosto in hitro opravilo.
Pri nas popolnoma brezplačno orodje spletne strani (Website Builder).

Izdelava spletnih strani

Na voljo je zelo veliko število spletnih predlog, katere urejate preko spletnega vmesnika povleci in spusti, ki omogoča enostavno urejanje spletnih vsebin kadarkoli in od kjerkoli.

Izdelava spletnih strani v lastni režiji. Spletna stran, ki jo naredite sami!

spletne strani spletne strani

Besedila in slike je mogoče urejati enostavno, kadarkoli in od kjerkoli.

Hitro in enostavno do nove brezplačne spletne strani

Orodje za izdelavno spletnih strani je brezplačno na voljo vsem našim uporabnikom spletnega gostovanja za vse gostujoče domene pri nas. Tudi pri prvem, osnovnem paketu za vrhunsko spletno gostovanje. Zato je pri nas izdelava spletnih strani ali postavitev nove spletne strani resnično preprosto opravilo.

Predloge za spletne strani so razdeljene v več kot 25 kategorij. Za vašo novo spletno predstavitev prvo izberete želeno temo in poiščite sodobno spletno predlogo, katera vam je všeč in vam ustreza.

spletne strani

Nato lahko za svojo novo spletno predstavitev dodajate nove strani ali le urejate obstoječe. Da je izvedba izdelave novega spletnega mesta še enostavnejša, vam orodje spletne strani (Website Builder) s kar več kot 40 pripomočki omogoča še lažjo in učinkovitejšo postavitev in ureditev vseh vrst spletnih vsebin.

Ko končate s svojim delom, lahko vašo novo spletno predstavitev takoj objavite ali pa jo shranite za kasnejšo objavo na vaši spletni domeni.

Vašo sodobno spletno stran preprosto objavite s samo enim klikom.

Website Builder za odziven dizajn (responsive design) vaše spletne strani

Spletne strani, ki jih samostojno izdelate so odzivne (responsive web design) in združljive z vsemi velikostmi zaslonov.

spletne strani

Odzivne spletne strani narejene z orodjem website builder obiskovalecem omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo, saj odzivno spletno stran brez težav pregledujemo na pametnem telefonu, tablici, prenosnem in osebnem računalniku.

Ravno odziven dizajn spletnim stranem omogoča optimizirano prikazovanje, enostavno pregledovanje ter branje in navigacijo preko spletne strani, katera bo samodejno drugače prikazana na različnih napravah.

Spletna predstavitev je pri odzivnem dizajnu izdelana v prilagodljivih dimenzijah in tako obiskovalcem ponudi tiste vsebine, ki so za določeno napravo optimalno prilagojene.

Na voljo pri vseh paketih za spletno gostovanje in reseller gostovanje kot tudi napredno orodje spletne aplikacije.

Več o Responsive web design (dostop do strani Responsive web design).